activiteiten

nov 23 @ 19:30 – 22:00
School voor geloofsverdieping

Ben je aan herbronning toe? Wil je leren om je geloof onder woorden te brengen? Wil je daar samen met anderen over in gesprek gaan? Dan is deze vorming helemaal voor jou.

nov 25 @ 08:45 – 12:30
Theologische academie 2017-2018 @ Grootseminarie | Brugge | Vlaanderen | België

De Theologische Academie biedt een vierjarige lessencyclus aan met de bedoeling het geloof beter te leren kennen.

Er zijn lessen over Bijbel, moraaltheologie, sacramentenleer, liturgie, dogmatiek, spritualiteit, kerkgeschiedenis, kerkelijk recht, kerkleer en wereldgodsdiensten. Er zijn ook enkele lesbeurten pastoraaltheologie.

De cursussen worden gegeven door professoren van het Grootseminarie te Brugge.

In het academiejaar 2017-2018 staan de vakken moraaltheologie, kerkleer, wereldgods- diensten en pastoraaltheologie op het programma.

dec 2 @ 08:45 – 12:30

dec 7 @ 19:30 – 22:00